Digitalisering, Openbare ruimte, Mobiliteit

Een stad van ontmoeting, is ook een bereikbare stad. Zowel online als offline. Breda steekt veel energie in mobiliteit en profileert zich als Smart City met een aangename openbare ruimte.

Downloads

Wonen, Vastgoed, Duurzaamheid

Breda biedt hét thuisgevoel aan inwoners en ondernemers. Een stad die voortdurend investeert in woongenot, vastgoedontwikkeling en daarbij duurzaamheid niet uit het oog verliest. Voor mensen, maar ook in breder perspectief.

Downloads

We hebben een luxeprobleem in Breda, volgens Al Jazeera.

Breda gaat momenteel weer de wereld over! 😎 Een paar uur geleden plaatste Al Jazeera English dit item over de Koepelgevangenis en het is nu al duizenden keren gedeeld en miljoenen keren gezien. 🤩

Geplaatst door InBreda op Woensdag 12 juli 2017

Samenwerking, Retail, Marketing & Promotie

Samen het verhaal van de stad vertellen, dat is Bredanaars wel toevertrouwd. De stad die door de jaren heen vele mensen bijeenbracht, trekt ook nu samen op. Met een actief ondernemersfonds en gezamenlijke marketing- en promotiecampagnes.

Downloads

Gastvrijheid & Beleving, Cultuur & Leisure

Bourgondischgastvrij en inspirerend zijn Bredase kenmerken die bezoekers met plezier doen terugkeren. Waarden die Breda omarmt en benadrukt met beleving. Waaronder een verrassend cultuuraanbod en toonaangevende evenementen.

Downloads

Grote Markt massaal van links naar rechts

Wat een prachtig gezicht! <3 Duizenden mensen gingen vanmiddag op de Grote Markt van ⬅️ links naar rechts ➡️ voor NAC. 😎🎥: Roy Hoogmoet

Geplaatst door InBreda op Maandag 29 mei 2017